Mersul Guolin si Sunetele Vindecatoare

Dr. Nogali Amelia Luiza este medic acupunctor specialist MF, terapeut si educator de Qigong Medical certificat de catre Institutul de Medicina Traditionala din Toronto si Scoala Dantao din New York, facand parte din a 22-a generatie de discipoli ai liniei taoiste Poarta Dragonului. Este presedinta Asociatiei de Practici Taoiste Antice si director al Clinicii de Terapie MQ Loving Life din Bucuresti, prin intermediul carora, transmite invatatura taoista in Romania.

Dorinta de cunoastere interioara, permanent prezenta de-a lungul vietii, si convingerea faptului ca vindecarea continua dincolo de limitele medicinei occidentale, au determinat-o sa cunoasca mai multi maestri, in tara si in strainatate. A studiat Ayurveda cu Swami Shiva Tirtha in Long Island, Medicina Traditionala Chineza cu doctorii Li Zheng Ju si Li Guo Chun in China, Taijiquan si Qigong cu maestrii Yuan Xiu Gang si Wang Xing Qing in Muntii Wudang.

Dar cel care a stiut sa taie adanc, pana in strafundurile fiintei, sa ajunga la esenta si sa scoata la iveala comori nebanuite, este Sifu Sat Chuen Hon din New York, pastratorul de generatie 21 a liniei taoiste Poarta Dragonului. Incepand cu anul 2005, dr. Nogali urmeaza cursurile lui, mergand de mai multe ori pe an in New York si Toronto. Singurul mod prin care isi poate arata recunostinta pentru transformarile petrecute in toti acesti ani este acela de a transmite flacara cunoasterii mai departe. Organizeaza cursuri, workshopuri si sedinte individuale de terapie prin Qigong si acupunctura. Pentru mai multe detalii: www.medicalqigong.ro

***

Workshop intensiv
MERSUL GUOLIN si SUNETELE VINDECATOARE

“Guolin” este numele unei maestre din China care s-a vindecat de cancer practicand acest fel de mers si care a reusit sa-l popularizeze atat de mult, ajutandu-i si pe altii sa se vindece, incat astazi este cunoscut aproape in toata lumea. In semn de omagiu, aceasta practica de qigong ii poarta numele. Varianta pe care o vom exersa este cea predata de Sifu Sat Chuen Hon, care de asemenea s-a vindecat de cancer, adaugand mersul Guolin la tratamentul alopat citostatic.

Principalul efect al acestei tehnici este imbunatatirea imunitatii, fie ca este vorba de infectii, boli autoimune sau boala cea mai de temut – cancerul. Este de la sine inteles ca este de preferat s-o practicam preventiv, starea de vitalitate si putere aparand chiar de la primele exersari.

La fel de puternic este si efectul de eliberare a stresurilor emotionale. Chiar şi atunci când rănile fizice şi psihice par vindecate la suprafaţă, o amprentă a traumatismului suferit rămâne în adâncul nostru. Practicand mersul Guolin, reusim sa eliberam traumele ramase in profunzime, la nivel energetic si emotional, care sunt cauza majoritatii bolilor si a imbatranirii premature.

Tot pentru eliberare emotionala, in acest workshop vom practica cele Sase Sunete Vindecatoare in corelatie cu cele cinci organe interne si emotiile lor corespunzatoare. Sunetele spontane nonverbale, pe care le emitem când trăim o traumă sau o pierdere, par să ne liniştească durerea şi să ne uşureze suferinţa. Samanii din antichitate au descoperit legătura dintre sunet şi vindecare, au reprodus acele vocalizări spontane astfel incat, de-a lungul a mii de ani, s-a format sistemul celor Sase Sunete Vindecătoare.

Fiecare sunet in forma lui actuala are o vibratie specifica si proprietati distincte, existand un anumit tip de qi unic pentru fiecare organ energetic in parte (ficat, inima, splina, plaman, rinichi). In plus fata de echilibrarea energetica a organelor interne, practicand Sunetele Vindecatoare, fortificam respiratia, crestem capacitatea pulmonara si cantitatea de oxigen din sange.

Mersul Guolin si Sunetele Vindecatoare reprezinta “trusa de prim ajutor” pentru orice practicant de Qigong Medical. Practica este accesibila oricui este interesat, fara limita de varsta.

***

DETALII DE PARTICIPARE
Workshopul se va desfasura pe parcursul a doua zile, cate 6 ore/zi, orele 10-17, cu pauza de masa intre orele 13-14. Va invitam sa veniti imbracati in haine comode si sa va aduceti papuci (pentru zona de hol), mancare pentru pranz (daca doriti sa ramaneti la Hermitage in pauza de pranz). Pe toata durata workshop-ului vom avea disponibile: apa, ceai, fructe.

Costul de participare este de 500 lei depusi in contul Asociatiei de Practici Taoiste Antice APTA
RO12 BACX 000 000 1595 967 000
deschis la UniCredit Bank
cu mentiunea „donatie – eveniment Hermitage”

Detalii suplimentare se pot cere prin e-mail la adresa:
LovingLife@MedicalQigong.ro
sau telefonic la numerele:
0723.654.931 sau 021.411.4865

Daca ti-a placut, spune-le si prietenilor tai :

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Ma gasiti si pe :

Noutati & Evenimente

Workshop-uri :