Curs practic de Qigong Medical

Incepand din luna mai 2019, va oferim un nou curs – QIGONG MEDICAL – pentru a descoperi impreuna ce este qi-ul si cum putem folosi aceasta forta vitala pentru a ne creste energia si a ne imbunatati starea de sanatate.

Bazat pe principiile din acupunctura, qigong-ul lucreaza cu punctele, meridianele si organele energetice prin intermediul miscarii, a respiratiei si a sunetelor emise de propria voce, care echilibreaza corpul si mintea.

Prin practicarea anumitor tehnici speciale de qigong, putem contribui la prevenirea si vindecarea multor boli, cum ar fi cancer si boli autoimune, probleme digestive (reflux gastric, colon iritabil, constipatie etc.), afectiuni respiratorii, hipertensiune, angina pectorala, accidente vasculare cerebrale, dureri menstruale si multe altele.

Qigong-ul antreneaza in primul rand mintea si armonizeaza emotiile. Nici una din afectiunile enumerate mai sus nu ar putea fi vindecata in stari de depresie, enervare sau frustrare. Pentru vindecare este necesara o minte clara, linistita si puternica. De aceea, qigong-ul nu este doar un sistem terapeutic, ci un stil de viata, o cale spre armonie, longevitate si implinire spirituala.

Cursul va fi sustinut de catre dr. Nogali Amelia Luiza, eleva a maestrului Sat Chuen Hon din NYC, detinator de generatie 21 a liniei taoiste Longmen.

Detalii organizatorice:
– Cursul se va desfasura pe tot parcursul anului, cu vacanta in luna august, in sedinte saptamanale, miercurea la orele 19:00 – 20:30, la Shen Centre (strada Hagi Moscu Maria nr.3, sector 1).
– Vom incepe cu o grupa alcatuita din primele 10 persoane care achita abonamentul lunar (150 lei). In limita locurilor disponibile, este posibila participarea la sedinte separate (50 lei / sedinta).
– Inscrierea se face prin achitarea taxei de curs in contul:
Asociatia de Practici Taoiste Antice APTA
RO12 BACX 000 000 1595 967 000 deschis la UniCredit Bank
cu mentiunea „donatie – curs Shen Centre” si confirmarea platii trimisa pe adresa LovingLife@MedicalQigong.ro

!! Atentie: numai dupa ce primiti confirmarea telefonica a locului disponibil, sunand la 0723.654.931 sau 021.411.4865 !!

Va multumim si va asteptam !

Echipa Shen Centre si Taoist Medical Qigong

Daca ti-a placut, spune-le si prietenilor tai :

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Ma gasiti si pe :

Noutati & Evenimente

Workshop-uri :