Qigong-ul Portii Dragonului

Qigong-ul Medical este o formă de medicină energetică in care meridianele din acupunctura și anumite puncte vitale din corp sunt stimulate prin intermediul unor mișcări specifice corelate cu respirația, intenția și vizualizarea creatoare.

Practicând Qigong în mod regulat, vom avea resursele necesare să începem fiecare zi plini de energie și vitalitate și, de asemeni, să încheiem fiecare zi fără stres și tensiuni emoționale. Mai mult decât atât, este extraordinar să avem la dispoziție metode prin care să ne vindecăm, să prevenim bolile și să ne simțim conectați la energia universală din jurul nostru.

Qigong-ul antrenează în primul rând mintea și armonizează emoțiile. Nici o afecțiune nu ar putea fi vindecată în stări de depresie, enervare sau frustrare. Pentru vindecare este necesară o minte clară, liniștită și puternică. De aceea, Qigong-ul nu este doar un sistem terapeutic, ci și un mod de a trăi armonios, o cale spre împlinire spirituală și longevitate.

Te invit ca timp de 6 săptămâni (începând cu 10 august 2020) să exersăm împreună un set special de Qigong care va include Bastonul Taoist al Dragonului, o tehnică importantă din Qigong-ul anticancer si alte exercitii pentru îmbunătățirea imunității. În funcție de timpul pe care vrei să-l acorzi practicii, poți alege între următoarele variante:
– ședințe săptămânale (în fiecare luni sau miercuri): 240 lei / abonament
– două ședințe pe săptămână (în fiecare luni și miercuri): 360 lei / abonament

Fiecare ședință durează o oră, de la 19:30 la 20:30, și se va desfășura pe platforma zoom.
Pentru a-ți procura bastonul necesar practicii, te rog să mă contactezi în particular.

Plata se face în contul Asociației de Practici Taoiste Antice APTA
RO12 BACX 000 000 1595 967 000
deschis la UniCredit Bank
cu mentiunea „donatie webinar”.

Înscrierile se fac până vineri, 7 august 2020.

*******************************************

Workshopul va fi susținut de dr. Amelia Luiza Nogali, medic acupunctor specialist MF, educator și terapeut de Qigong Medical certificat de către Institutul de Medicină Tradițională din Toronto și Școala Dantao din New York, făcând parte din a 22-a generație de discipoli ai liniei taoiste Poarta Dragonului. Este președinta Asociației de Practici Taoiste Antice și director al Clinicii de Terapie MQ Loving Life din București, prin intermediul cărora, transmite invațătura taoistă în România.

Dorința de cunoaștere interioară, permanent prezentă de-a lungul vieții, și convingerea faptului că vindecarea continuă dincolo de limitele medicinei moderne, au determinat-o să întâlnească mai mulți maeștri, în țară și în străinătate. A studiat Ayurveda cu Swami Shiva Tirtha în Long Island, Medicina Tradițională Chineză cu doctorii Li Zheng Ju si Li Guo Chun în China, Taijiquan și Qigong cu maeștrii Yuan Xiu Gang și Wang Xing Qing în Muntii Wudang.

Dar cel care a știut să taie adânc, până în străfundurile ființei, să ajungă la esență și să scoată la iveală comori nebănuite, este Sifu Sat Chuen Hon din New York, păstrătorul de generație 21 a liniei taoiste Poarta Dragonului. Începand cu anul 2005, dr. Nogali urmează cursurile lui, mergând de mai multe ori pe an în New York la Școala Dantao și Swedish Institute, precum și în Toronto la Institutul de Medicină Tradițională.

Singurul mod prin care își poate arăta recunoștința pentru transformările petrecute în toți acești ani este acela de a transmite flacăra cunoașterii mai departe. A organizat cursuri, workshopuri și ședinte individuale de terapie prin Qigong și acupunctură în colaborare cu Centrul de Medicină Integrativă Qi, Clinica Shen Centre of Oriental Medicine și Hermitage Urban Spiritual Hub.

A prezentat lucrări științifice referitoare la Qigong Medical în cadrul Congreselor Naționale de Medicină Integrativă II (2012), III (2013), IV (2015), V (2016) și VII (2019) organizate de Institutul Național de Medicina Complementară și Alternativă ”Florin Brătilă.” De asemenea, a susținut activități de predare a Qigong-ului Medical la prima ediție a Congresului Național de Medicină Integrată desfășurat la Universitatea ”Titu Maiorescu” din București.

Daca ti-a placut, spune-le si prietenilor tai :

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Ma gasiti si pe :

Workshop-uri :

Noutati & Evenimente