Cultivarea taoista pentru sanatate si longevitate

Viata curge precum apa unui rau, iar noi ne aflam intr-o pluta care-si urmeaza cursul inevitabil catre varsarea in mare. Curentii raului ne imping catre multiple peripetii si situatii care nu sunt prestabilite, ci sunt guvernate de aparitia spontana a unor forte dincolo de controlul nostru. Ceea ce putem controla eventual este doar reactia noastra la acele evenimente.

Taoistii considera ca prin practica alchimiei interne, insasi nemurirea ar fi posibila, dar condiţiile necesare pentru aceasta sunt practic imposibil de îndeplinit. În primul rând, este nevoie de un corp perfect sănătos, o inteligenţă strălucitoare însoţită de un suflet mare şi o putere spirituală excepţională. Apoi, este nevoie de un maestru taoist autentic care doreşte să ne accepte ca discipoli, intr-un mediu sănătos şi nepoluat. Nu in ultimul rand, este necesar un destin favorabil si foarte mult noroc.

Dar dacă nemurirea este atât de puţin probabilă, cel puţin să avem o viaţă sănătoasă şi cât mai lungă! Așa că scopul alchimiei s-a transformat din nemurire in longevitate. Acesta este scopul Qigong-ului Medical din Poarta Dragonului, succesorul contemporan al alchimiei interne. Ceea ce numim “îmbătrânire” este de fapt degenerare – o suma a mai multor boli sau dezechilibre. Degenerarea este reversibilă, iar calea către longevitate presupune redescoperirea a ceea ce este natural.

In cadrul intalnirii noastre, va invit sa facem un prim pas – acela de a avea experienţa directă a qi-ului. Fiind conectați la sursa qi-ului, putem trăi precum un măr care a ramas in copac (conectat), care desi se va usca intr-un final, nu putrezeşte precum cel taiat. In acest prim pas, vom pune pune bazele teoretice si practice ale unei metode prin care să putem controla metabolismul corpului si sa gasim calea catre sanatate si longevitate.

*****

☀ DETALII DE PARTICIPARE
Cursul dureaza patru ore (orele 10.00-14.00). Va invitam sa veniti imbracati in haine comode, cursul este predominant practic.

Costul de participare este de 200 lei depusi in contul:
Asociatia de Practici Taoiste Antice APTA
RO12 BACX 000 000 1595 967 000
deschis la UniCredit Bank
cu mentiunea „donatie – eveniment Hermitage”

Pentru inscriere, este necesar sa trimiteti confirmarea platii pe adresa LovingLife@MedicalQigong.ro pana joi, 28 iunie.

☀ Detalii suplimentare se pot cere prin e-mail la adresa:
LovingLife@MedicalQigong.ro
sau telefonic la numerele:
0723.654.931 sau 021.411.4865

Daca ti-a placut, spune-le si prietenilor tai :

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Ma gasiti si pe :

Noutati & Evenimente

Workshop-uri :